Krema od Čorokota

Dobijte Svilenkasto Mekanu Kožu Kao u Bebe u Roku od 1 Sata – ili Vam Vraćamo Vaš Novac!
krema od corokota

Da li imate jedno od ovih stanja:
• Kožu punu akni
• Suhu kožu
• Kožu koja Vas svrbi
• Psorijazu
• Naboranu kožu
• Kožu koja izgleda kao površina Mjeseca
• Kožu koja Vas spriječava da stojite preblizu nepoznatima

“Zaboravljena drevna tajna formula donosi Vam komplimente u roku od 1 sata!”

“Sjeme čorokota (Crni Kim,Kumin,Blackseed) i njegovo ulje se koristilo već hiljadama godina i nađeno je u Tutankhamon-ovoj grobnici. Dr Gabriels`s ekstrakt čorokota (čurekota,čurokota,crnog kima) u obliku kreme je baziran na drevnoj formuli, koja je ponovno otkrivena koristeći modernu tehnologiju. Ovo je vjerovatno nešto slično onome što je koristila i legendarna kraljica Nefretiti.”

 
Bezuslovna garancija
Garancija povrata novca, 100% bez gnjavaže i ispitivanja:
“Ako niste u potpunosti zadovoljni sa rezultatima, ako niste imali koristi ili Vam je bilo gubljenje vremena, u potpunosti ću Vam vratiti Vaš novac i zahvaliti Vam se što ste mi dovoljno vjerovali da prije svega probate ovaj proizvod.” (Dr Gabriel)

 
Ovo možete očekivati:
U roku od 1 sata:
• Svilenkasto mekanu kožu
• Potpuno hidratiziranu kožu
• Vidljivo smanjene bore*
• Reducirano crvenilo kože*

U roku od 2-6 sedmica redovne upotrebe:
• Potpuno uklonjene akne
• “Kratere” ili rupice na koži značajno izravnane i zaglađene
• Suhu kožu vraćenu u normalnu, hidratiziranu i mekanu kožu
• Kožu koja je svilenkasto mekana na dodir
• Kožu koja zrači toplinom i zdravljem
• Kožu koja Vam neće izazivati osjećaj srama pred ljudima
• Kožu koja će Vam podići samopouzdanje

*Ove tvrdnje nisu evaluirane od EFSA. Ovaj proizvod nema karakter niti namjeru da dijagnozira, tretira, liječi ili preventira bilo koju bolest ili stanje.

Ovo je jedina krema, koja je toliko prirodna da je možete i jesti. Slobodno probajte uzeti mali dio kreme. Da li možete ovo uraditi sa bilo kojom drugom kremom? Mislim da NE, zato Vas molim ne pokušavajte ovo uraditi sa bilo kojom drugom kremom.

Za dobijanje 1kg kreme Dr Gabriel`s ekstrakta čorokota (čurekota,čurokota,crnog kima) potrebno je otprilike 102kg sjemena. Izuzetno je bogata, i zbog mljevenja sjemena na mikroskopsku veličinu, esencijalna ulja se mnogo efikasnije apsorbiraju, čak bolje nego kao kod samog ulja. Izuzetno je snažna, a u stanju smo je proizvesti jer koristimo jedinstvenu tehniku, koristeći specijaliziranu opremu za izdvajanje ekstrakata koju smo uveli iz Amerike.

U stvari, nije nam poznata ni jedna druga kompanija koja proizvodi nešto slično ovome. Ni jedna druga krema ne izgleda kao ova, niti djeluje kao ova. Upravo zbog toga smo toliko uvjereni u njeno djelovanje, da Vam možemo ponuditi garanciju povrata novca, 100% bez gnjavaže i pitanja!

Vidjećete poboljšanje stanja Vaše kože u roku od 1 sata, nebitno o kakvom tipu kože je riječ!

Ako ne vidite poboljšanje na koži u roku od 1 sata, jednostavno nam vratite kremu za potpuni povrat novca. Uvjereni smo da ćete biti toliko zadovoljni sa rezultatima, i da ćete kao naši ostali klijenti unaprijed rezervisati svoju mjesečnu zalihu, jer smo vrlo ograničeni sa proizvodnjom kreme za svaki mjesec.

 
Kako Krema od čorokota (čurekota) djeluje?
Dr Gabriel`s Krema od Čorokota je jednistvena supstanca. To nije obična krema, niti je napravljena od jeftinih umjetnih dopuna koje sadrže samo 1-2% aktivnih tvari, a koje ćete naći u svojoj kući, bez i jedne iznimke. Dr Gabriel`s Krema od Čorokota je napravljena od 100% koncentrata sjemena čorokota (crnog kima) i zbog toga je krema u potpunosti jestiva.

Djelići u kremi su tako mali, da su “nano” veličine. Nano djelići imaju efekat da značajno povećavaju apsorpcijsku površinu na koži, na primjer, krema stavljena na Vaše lice može površinom pokriti cca 100m2, što je veličina velikog stana. Što je veća površina djelovanja, bolja je i apsorpcija.

To je tajna zašto djeluje tako brzo, u roku od jednog sata.
To i jeste ljepota tehnologije, ali ipak sve ostaje 100% prirodno, jer je sav hemijski sastav identičan sjemenu i njegovom ulju.

 
Kako koristiti Kremu od čorokota (čurekota)?
Krema je crna, glatka i gusta. Nanesite tanki sloj na kožu bilo gdje na tijelu ili na madež. Možete je nanijeti i na lice kao masku za lice. Držite je na koži 30-60 minuta. Onda je isperite sa kože koristeći toplu vodu, da bi otkrili predivnu, sjajnu svilenkasto mekanu kožu kao u bebe.

Upozorenje: Postoji mala, vrlo mala mogućnost da neki ljudi imaju osjetljivost na ovaj proizvod. Ako se desi bilo kakva neželjena iritacija kože, prestanite koristiti proizvod i kontaktirajte agenta od kojeg ste kupili kremu za potpuni povrat novca. Operite kožu sa toplom vodom.

 
Krema od Čorokota (Čurekota) – Često postavljana pitanja

Zašto je krema od čorokota tako dobra i zašto je nisam vidio ranije na tržištu?
Sve je do tehnologije. Dobijanje kreme zahtjeva jedinstveni proces i malo poznatu specijaliziranu patentiranu opremu dostupnu samo u Americi.

Da li mogu koristiti ovu kremu od čorokota za akne ili oštećenu kožu?
Naravno! Namažite mjesto tankim slojem kreme i držite sat ili duže. Jednostavno operite kožu toplom vodom. Ubrzaće proces zacjeljivanja.

Imam mitisere. Da li ja mogu koristiti kremu od čorokota?
Krema je izvrsna za mitisere, posebno ako su oštećeni ili imaju iscjedak.

Da li mogu kremu od čorokota koristiti ako se porežem ili na ranama?
Da, posjekotine i rane će brže zarasti.

Imam grubu kožu, šta da radim?
Poboljšaće stanje kože već u roku od 1 sata, upravo onako kako i tvrdimo.

Imam previše bora, da li je krema od čorokota dobra i za ovo?
Ova krema će Vam osvježiti kožu, učiniti je svilenkasto nježnom i zategnutom, dakle prirodno reducirati Vaše bore. Probajte je 1 sat i uvjerićete se.

Da li je problem ako mi krema od čorokota dođe u doticaj sa očima?
Nije problem, ali ako krema dođe u doticaj sa okom, oko će početi suziti jer će krema izazvati privremenu iritaciju (napomena: u Istočnjačkoj medicini, ulje čorokota se tradicionalno stavlja u oči pri tretiranju nekih očnih infekcija kao npr. konjuktivitisa).

Krema od Čorokota – Ponovo otkrivena i donesena Vama u svojoj najčistijoj i najjačoj formi!

P.S. Ne brkajte sa jeftinim imitacijama nepoznate kvalitete i bez garancije povrata novca. Znam svoj proizvod i zato sam 100% uvjeren da ćete biti zadovoljni ili ću Vam u POTPUNOSTI VRATITI NOVAC, ako ne budete zadovoljni u bilo kojem smislu!

 
Krema od Čorokota (Čurekota)
• Pakovanje: 50 ml
• Cijena: 13 KM

>> NARUČI ODMAH – KLIKNI OVDJE! <<